Εκλογές -- Κοζάνη -- Χειρόγραφα

Ταξονομία

Κώδικας

Σημείωση περιεχομένου

Σημείωση(εις) πηγής

Display note(s)

Ιεραρχημένοι όροι

Εκλογές -- Κοζάνη -- Χειρόγραφα

Equivalent terms

Εκλογές -- Κοζάνη -- Χειρόγραφα

Σχετικοί όροι

Εκλογές -- Κοζάνη -- Χειρόγραφα

6 Αρχειακή περιγραφή results for Εκλογές -- Κοζάνη -- Χειρόγραφα

6 results directly related Exclude narrower terms

Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1915-1959

Αποφάσεις συνεδριών για διάφορα ψηφίσματα, αιτήσεις πολιτών, πρακτικά δημοτικών συνεδριάσεων, διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης περιόδου 1915-1916, απογραφή πληθυσμού τη 16η Οκτωβρίου 1940, βουλευτικές εκλογές 1958, ενημέρωση εκλογικών καταλόγων 1959.

Αρχιερατεία Κωνστάντιου - Γενική αντιπροσωπεία κοινότητος Κοζάνης

Επιστολές προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιο, τη Γενική Αντιπροσωπεία και τον αρχιερατικό επίτροπο για θέματα αντιπροσωπείας. Πίνακας πλειοψηφησάντων και επιλαχόντων μελών.
Επιστολή του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου προς την αντιπροσωπεία και τους έφορους.
Πρακτικά συνεδριάσεων.

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Αρχιερατεία Φώτιου - Γενική αντιπροσωπεία κοινότητος Κοζάνης

Επιστολές προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Φώτιο, τη Γενική Αντιπροσωπεία, τον αρχιερατικό επίτροπο και την εξελεγκτική επιτροπή.
Πίνακας πλειοψηφησάντων και επιλαχόντων μελών.
Επιστολή του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου προς την αντιπροσωπεία και τους έφορους.
Επιστολές από το γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης προς εξελεγκτική επιτροπή, κατοίκους Κοζάνης, ανώτερο Διοικητικό επίτροπο Κοζάνης.
Επιστολή αρχών Κοζάνης προς το βασιλέα Κωνσταντίνο Α'.
Πρακτικά συνεδριάσεων. Αιτήσεις.

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Εκλογικά έγγραφα

Επιστολές προς τον Δήμαρχο και Νομάρχη Κοζάνης με εκλογικά ζητήματα, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, κοινοποιήσεις. Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται αλληλογραφία με τους Προέδρους των εκλογικών καταλόγων σχετικά με συντάξεις, για διορισμούς εφορευτικής επιτροπής, προγράμματα εκλογών. Επίσης, περιλαμβάνονται κοινοποιήσεις Δημάρχου, αλληλογραφία με τον Πρόεδρο των Πρωτοδικών, πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης εκλογικών ειδών και έγγραφα που αφορούν αποζημιώσεις δικαστικών αντιπροσώπων του δημοψηφίσματος στις 1η Σεπτεμβρίου 1946.

Εκλογικά έγγραφα- Έρανοι- Άδειες παραμονής,

Περιέχονται αλληλογραφίες με τους προέδρους των επί της συντάξεως εκλογικών καταλόγων, για διορισμούς εφορευτικής επιτροπής, κοινοποιήσεις Δημάρχου, πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης εκλογικών ειδών, εκλογικοί κατάλογοι.
Επίσης, περιέχεται αλληλογραφία με διάφορους φορείς σχετικά με εράνους υπέρ των προσφύγων, των ορφανοτροφείων και των παιδικών σταθμών, των αγροτών και με την κοινότητα Γαργαλιάνων Μεσσηνίας για την ανύψωση ανδριάντα.
Επιπλέον, περιλαμβάνονται έγγραφα με άδεις παραμονής,