Πίνακες

Ταξονομία

Κώδικας

Σημείωση περιεχομένου

Σημείωση(εις) πηγής

Display note(s)

Ιεραρχημένοι όροι

Πίνακες

Equivalent terms

Πίνακες

Σχετικοί όροι

Πίνακες

11 Αρχειακή περιγραφή results for Πίνακες

11 results directly related Exclude narrower terms

Aρχείο Νικολάου Π. Δελιαλή, 1895-1979

  • GR GR-KDBK (ΚΔΒΚ) GR GR-KDBK ADEL
  • Αρχείο - Fond
  • 1768-1978
Το αρχείο του Νικολάου Π. Δελιαλή αριθμεί 19 κουτιά, 127 φακέλους με περίπου 3.250 τεκμήρια. Αποτελείται από προσωπικά έγγραφα του Νικολάου Π. Δελιαλή και της οικογενείας του όπως το ενδεικτικό του, πιστοποιητικά, στρατιωτικό βιβλιάριο, δελτία ταυτότητος, κάρτες και ευχετήρια τηλεγραφήματα, έγγραφα σχετικά με το ξενοδοχείο "Νεάπολις" που ανήκε στην οικογένεια του, έγγραφα σχετικά με τη βράβευση του από την Ακαδημία Αθηνών, συλλογή χαρτονομισμάτων και άλλα πολλά. Βρίσκουμε οθωμανικά έγγραφα που αφορούν τίτλους ιδιοκτησίας, έγγραφα σχετικά με την απαλλοτρίωση της οικίας Λασσάνη, σχεδιαγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενδείξεις πινάκων του Αναγνωστηρίου Κοζάνης, πρακτικά συνεδρίασης μελών Εποπτικής Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης σχετικά με θέματα της βιβλιοθήκης, αναφορές του ως έφορος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης προς τον κ. Δήμαρχο Κοζάνης, έγγραφα Δήμου Κοζάνης που αφορούν θέματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (συνδρομές σε περιοδικά, βιβλία, αλληλογραφία με εκδοτικούς οίκους), επιστολές με σκοπό τη δωρεά βιβλίων και άλλα έγγραφα περί της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Αλληλογραφία με πρόσωπα, φορείς αλλά και σημαντικές προσωπικότητες που ζητούσαν τη βοήθεια του στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με βιβλία αλλά και στην ανταλλαγή απόψεων. Αλληλογραφία και σημειώσεις που σχετίζονται με την προσωπική του έρευνα και με το συγγραφικό του έργο. Ημερολόγιο 1963, Ευχετήριες κάρτες, Προσκλήσεις, Καρτ ποστάλ, Επιστολές, Δελτίον της Ι. Μ. Σερβίων και Κοζάνης ''Άγιος Νικόλαος''.

Δελιαλής, Νικόλαος Π., 1895-1979

Αποκόμματα εφημερίδων και πίνακες των μελών της Περιηγητικής Λέσχης Κοζάνης

Αποκόμματα εφημερίδων και πίνακες των μελών της Περιηγητικής Λέσχης Κοζάνης

Ελληνική Περιηγητική Λέσχη. Τμήμα Κοζάνης

Αρχιερατεία Κωνστάντιου - Γενική αντιπροσωπεία κοινότητος Κοζάνης

Επιστολές προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιο, τη Γενική Αντιπροσωπεία και τον αρχιερατικό επίτροπο για θέματα αντιπροσωπείας. Κατάλογοι και πίνακες μελών και διαφόρων επιτροπών.

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Αρχιερατεία Φώτιου - Γενική αντιπροσωπεία κοινότητος Κοζάνης

Επιστολές προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Φώτιο, τη Γενική Αντιπροσωπεία, τον αρχιερατικό επίτροπο και την εξελεγκτική επιτροπή.
Πίνακας πλειοψηφησάντων και επιλαχόντων μελών.
Επιστολή του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου προς την αντιπροσωπεία και τους έφορους.
Επιστολές από το γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης προς εξελεγκτική επιτροπή, κατοίκους Κοζάνης, ανώτερο Διοικητικό επίτροπο Κοζάνης.
Επιστολή αρχών Κοζάνης προς το βασιλέα Κωνσταντίνο Α'.
Πρακτικά συνεδριάσεων. Αιτήσεις.

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Γενική αντιπροσωπεία κοινότητος Κοζάνης

Αλληλογραφία με την Αντιπροσωπεία και τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για θέματα των αρμοδιοτήτων της. Κατάλογοι και πίνακες μελών και διαφόρων επιτροπών. Τετράδια με πρακτικά συνεδριάσεων.

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

Διάφορα έγγραφα

Περιλαμβάνονται διάφορα χειρόγραφα έγγραφα όπως λογαριασμοί, αποδείξεις, σημειώματα πληρωμών κ καταστάσεις με πίνακες ονομάτων των ετών 1863-1892.
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11